GDPR

Politica de confidentialitate

Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru Vânzător. De aceea, Vânzătorul respectă legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv regulamentul (UE) nr. 679/2016:

 • a. Vânzătorul prelucrează datele Cumpărătorului legal și corect.
 • b. În limitele legii, Vânzătorul oferă posibilitatea de a examina, modifica, șterge datele personale ale Cumpărătorului pe care acesta le-a împărtășit cu Vânzătorul și de a-și exercita celelalte drepturi.
 • c. Vânzătorul utilizează datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile Vânzătorului sunt compatibile cu legislația. Acesta ia măsuri pentru a se asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate
 • d. Vânzătorul a implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să protejeze cât mai bine informațiile Cumpărătorului.
 • e. Vânzătorul poate schimba politica de Prelucrare a Datelor cu caracter personal în orice moment.

Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care Vânzătorul o va afișa pe site și/sau va înștiința Cumpărătorul printr-o notificare pe e-mail.

Accesarea site-ului implică acceptul Cumpărătorilor/Vânzătorilor ca datele personale să fie păstrate și prelucrate de compania noastra.

Societatea noastra se angajează să respecte confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidențiale și vom prelucra numai informațiile premise de legislația aplicabilă. Această notă de confidențialitate descrie politicile și practicile societății privind colectarea și utilizarea datelor dvs. personale și vă informează cu privire la drepturile de confidențialitate pe care le aveți. Confidențialitatea informațiilor este o responsabilitate permanentă și prin urmare, vom actualiza această notificare de confidențialitate de îndată și pe măsură ce vom întreprinde noi practice privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidențialitate. În ceea ce privește prelucrarea datelor bazate pe consimțământ (după cum este descris mai jos), vă vom notifica orice modificare și vom solicita consimțământul dvs. suplimentar.

Putem dezvălui datele Cumpărătorului, respectând legea aplicabilă, furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a se asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele Cumpărătorului să fie protejate. Vânzătorul ar putea furniza datele Cumpărătorului către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, firme de curierat, contabilitate, servicii juridice sau alți terți cu care are o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele Cumpărătorului să fie prelucrate doar în scopurile pe care Vânzătorul le indică.

Vom putea de asemenea, furniza informații cu caracter personal și către Parchet, Poliție, Instanțele Judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
Ne vom asigura, în limite rezonabile, ca datele nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care va transfera date către state din afara SEE, se va asigura, în toata cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul Cumpărătorului explicit sau alt temei legal.
Dacă sunteți Cumpărător/Vizitator al site-ului nostru, societatea noastra va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, data nașterii, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați site-ul, de exemplu comportamentul/preferințele/obișnuințele dumneavoastră în cadrul paginii noastre de internet, precum și alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.
Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook, vom prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail, data nașterii.

În cazul în care alegeți să vă creați un cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate vor fi stocate de noi.

Dacă sunteți Vizitator al site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului.

Pe site-ul nostru, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Nu poate fi făcuti responsabili pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale.

Datele pe care le stocăm și prelucrăm pot include următoarele:

 • a. Date personale ce se referă la nume și prenume, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, adresa de livrare, profilele de socializare, interesele și preferințele, numărul de telefon mobil sau fix și alte date de contact similare necesare realizării contractului cu dumneavoastră în vederea procesării comenzilor plasate sau pentru orice alte obiective planificate în relația cu dumneavoastră.
 • b. Date de logare pentru accesarea contului dumneavoastră pe pagina noastra de internet (nume utilizator, parola, adresă de e-mail)
 • c. Colectăm prin Google Analitycs date despre dispozitivul dumneavoastră și despre modul în care dumneavoastră și dispozitivul interacționați cu produsele noastre, date despre caracteristicile pe care le utilizați, date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a vă conecta la site, respectiv locație geografică, limbă, sistem de operare. Nu se colectează informații despre aplicații software instalate pe dispozitiv, sau chei de produs. Toate informațiile colectate de Google Analitycs prin intermediul site-ului sunt doar la nivel statistic.
 • d. Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, care includ adresa IP, navigatorul de internet, anunțurile pe care Cumpărătorul le-a vizitat, locația, paginile web pe care Cumpărătorul le-a accesat.

Pentru modul și scopul în care partenerii noștri folosesc datele dvs. se va aplica termenii și condițiile partenerilor.
Colectăm informațiile Cumpărătorului în scopuri determinate și legitime care includ, dar nu se limitează la următoarele:

 • a. Pentru a vă crea și gestiona contul
 • b. Pentru a vă procesa comenzile și retururile prin servicii noastre online
 • c. Pentru a vă trimite notificări prin diverse mijloace de comunicare cu privire la starea livrării
 • d. Pentru a vă contacta în eventualitatea oricăror problem cu livrarea articolelor dumneavoastră
 • e. Pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră și a vă informa cu privire la serviciile noi sau modificate
 • f. Pentru a vă trimite oferte de marketing, cum ar fi newsletter, însă doar cu acceptul dumneavoastră.
 • g. Pentru a efectua statistici cu scopul de a vă furniza oferte de marketing și informații relevante
 • h. Pentru a valida faptul că aveți vârsta legală pentru a achiziționa produse online, în special băuturi alcoolice
 • i. Pentru a vă trimite chestionare oferindu-vă astfel posibilitatea de a influența oferta și serviciile noastre
 • j. Pentru a împiedica utilizarea greșită sau necorespunzătoare a serviciilor noastre
 • k. Pentru a ne testa și îmbunătăți sistemele cu ajutorul cărora vă oferim serviciile noastre

Durata pentru care Vânzătorul prelucrează datele:
Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți Cumpărător, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care revin în sarcina noastra.

În cazul în care sunteți Cumpărător și vă exercitați opțiunea de ștergere a contului de utilizator, puteți face acest lucru prin trimiterea unei solicitări scrise la conducerea societății, folosind informațiile furnizate pe site. Prin ștergerea contului vă veți dezabona de la primirea noutăților prin care vă ținem la curent cu produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, societatea noastra va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de noi pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Cumpărătorul are următoarele drepturi conform legii nr.677/2001:

 • a. Dreptul de retragere a consimțământului
 • b. Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • c. Dreptul de acces asupra datelor
 • d. Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
 • e. Dreptul de ștergere a datelor
 • f. Dreptul la restricționarea prelucrării
 • g. Dreptul de a se opune prelucrării datelor
 • h. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri
 • i. Dreptul de a se adresa justiției
 • j. Dreptul de a depune o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de e-mail: office@softon.eu. Vom lua în considerare orice plângere pe care o primește și va transmite un răspuns util în cel mai scurt timp, însă nu mai târziu de 30 de zile calendaristice.
Vânzătorul asigură siguranța datelor Cumpărătorului după cum urmează:

 • a. Va procesa datele într-un mod sigur, va aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea, atât cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.
 • b. Adaptăm contiuu măsurile noastre de securitate, în acord cu progresul și dezvoltările tehnologice
 • c. Pentru ca achizițiile cu cardul efectuate în cadrul site-ului să fie cât mai sigure, toate informațiile sunt trimise în formă criptată. Acest lucru înseamnă că informațiile sunt transmise printr-o conexiune securizată și că detaliile dumneavoastră personale nu pot fi citite de terți
 • d. Pentru cumpărăturile cu cardul ne rezervăm dreptul de a efectua o verificare a identității.

Garanteam securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul nostru informatic. Societatea noastra nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mail-urile expediate de site-ul nostru nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, Nu răspundem pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. Garantăm securitatea și condifențialitatea, însă nu garantăm securitatea sau stabilitatea software.

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea comenzilor pe care le plasați pe site. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea plasării și finalizării cu succes a comenzilor și implicit a derulării eventualelor raporturi contractuale dintre dumneavoastră și noi.

 

SC SOFTON DEV 2023 SRL
CUI: 49153465
J2/1791/20.11.2023
Arad, Sambateni 141A